Du -te Hog sălbatic toată ziua, mâncând toate lucrurile pe care nu ți le -ai permis în timpul săptămânii.

Aceste reguli preiau o mulțime de bunuri imobiliare mentale. De asemenea, v -au stabilit pentru dezinhibare … aka „The Screw It Effect”.

Iată cum funcționează efectul de șurub.

Să spunem că regula dvs. alimentară #1 nu mâncați Carbohidrați. Fără crutoane pe salată; nu va atinge un sandwich; Fără cartofi cu omleta. Mulțumesc.

Dar în această seară de vineri, te afli cu prietenii și toată lumea are bere și pizza. Țineți un pic. În cele din urmă, cedezi și apuci o felie.

Asta înseamnă că ai înșurubat -o, ți -ai „suflat dieta”, așa că la fel de bine ai putea să mănânci. Reduceți efectele și inconfortabile după efecte.

Desigur, dacă aveți o regulă alimentară, probabil că aveți mai multe. Asta înseamnă că există o mulțime de moduri de a „încurca” (și dezinhibit). Poate toată noaptea. Poate tot weekendul.

Mâncarea după reguli duce aproape întotdeauna la o prostie, pentru că, odată ce vă abateți, nu mai rămâne nimic care să vă ghideze.

Soluția mea: am scos regulile și am lăsat foamea să fie ghidul meu.

non-dieters (sau așa-numitele „mâncători normali”) mănâncă când le este foame fizic și se opresc când sunt plini fizic, indiferent dacă este miercuri sau sâmbătă, dimineața Sau seara, masa de lucru sau ora fericită.

Începeți să acordați atenție propriilor reguli și răspunsuri alimentare.

Când, unde și cum este probabil să spuneți: „Înșurubați -l ? Ce s -ar putea întâmpla dacă renunțați la această regulă și ați adresat cu adevărat la foamea fizică și la indicii de plinătate?

Strategia #3: Am renunțat la „Zile de înșelăciune”.

De luni până sâmbătă este vorba despre a fi credincios dietei tale. Dar duminică … asta este ziua înșelătoare.

Oh, înșelăciunea. Cea mai fericită zi a săptămânii tale.

Te trezești în ziua de înșelăciune dimineața ca un copil la Crăciun. Du -te pe Hog Wild toată ziua, mâncând toate lucrurile pe care nu ți le -ai permis în timpul săptămânii.

Pe măsură ce se apropie seara, începi să te dezamăgi. Așa că mănânci (și poate bei) și mai mult. Pentru că mâine, a revenit la realitate. Înapoi la fidelitate și conformitate. Și fără distracție.

Sigur, unii oameni găsesc ideea unei zile săptămânale de înșelăciune utilă atât mental, cât și fizic. Dacă sunteți tu, și funcționează pentru dvs., atunci continuați. Continuați.

Dar pentru majoritatea oamenilor pe care i -am antrenat, a avea o zi de înșelăciune înseamnă că restul săptămânii este purgatoriu alimentar.

Soluția mea: am renunțat la rutina zilei de înșelăciune și mi -am dat permisiunea să aleg ceea ce îmi doream toată săptămâna.

ca efectul șurubului, ziua de înșelăciune depinde de penurie.

deficitul ne face să ne simțim neliniștiți, nevoiași și lacomi. Contorul unei mentalități de penurie? Abundență.

Pentru tine și majoritatea oamenilor din jurul tău, mâncarea este abundentă – nu ceva de care trebuie să fie acoperit sau temut. (Dacă acest lucru este adevărat în viața ta, fii recunoscător. Este un privilegiu.)

nu trebuie să „înșele” pentru că nu există nimic și nimeni, pentru a „înșela”. Poate vă bucurați de un desert într -o marți seară pentru că aveți chef de asta, sau poate că nu sunteți pentru că sunteți mulțumit de cină.

ce și când mâncați depinde de voi – Și foamea și plinătatea ta. Indiferent de ce zi a săptămânii este.

Strategia nr. 4: Am deținut alegerile mele (într -adevăr. Le -am deținut.)

Te -ai aruncat vreodată cu tine? Faceți oferte, tranzacții sau swap -uri legate de mâncare?

„Bine, self, voi renunța la desertul astăzi … dar o să colectez în weekend și mai bine ponei în toată PIE -ul al naibii.”

În această mentalitate, o „faptă bună” vă oferă licență „păcatului” în altă parte. Aceste tranzacții rareori plătesc – de obicei se ridică la o mulțime de gimnastice mentale care vă ajută să evitați luarea deciziilor dificile și vă ajută să justificați supraalimentarea.

Uite, suntem toți adulții aici. Tranzacționarea „bună” și „rău” este pentru copii mici și condamnați. Nu există „bun” și „rău”. Nu există niciun gardian de închisoare care să dețină cheile.

jocuri de minte ca acesta să -ți submineze obiectivele de sănătate – și autoritatea ta asupra deciziilor tale.

Soluția mea: Am început să -mi dețin alegerile și să -mi las meu Valorile adulților și principiile mai profunde mă ghidează când m -am așezat să mănânc.

Am început să iau decizii alimentare recunoscând rezultatul pe care l -aș aștepta, pe baza experienței mele. De exemplu:

„Aleg să mănânc această cadă de înghețată sâmbătă seara. Probabil că mă voi simți greață și neliniștită după aceea. În acest caz, sunt bine cu asta. ”

În cele din urmă, deține alegerile tale: nu le moralizezi. Ești liber să mănânci și să bei orice vrei. Îți alegi comportamentul.

Amintiți -vă doar că diferite alegeri produc rezultate diferite.

Este apelul dvs.

Strategia nr. 5: Am încetat să raționalizez.

Weekend-urile prezintă tot felul de justificări confortabile pentru a mânca o grămadă de alimente non-nutritive.

Ar putea fi orice:

ORICE scuză va face. Victima neputincioasă a circumstanțelor!

Dar ocuparea, plictisirea, călătoriile, munca sau cinele de familie nu provoacă în mod inerent supraalimentare. Oamenii mănâncă sau beau prea mult în multe situații diferite. Explicația lor se potrivește pur și simplu orice se întâmplă să se întâmple la momentul respectiv.

raționalizările sunt un script convenabil. Ele ne ajută să înțelegem – și să perpetuem – supraalimentarea noastră sau alte comportamente nefolositoare.

Soluția mea: am încetat să mă raționalizez și m -am întrebat de ce am supraalatizat cu adevărat.

Uneori, tu ‘ Vreau să mănânc prostii. Și prea mult din ea. Este normal.

Dar, în loc să te încadrezi pe narațiunea obosită a victimei de circumstanță, profită de ocazie pentru a te întreba ce se întâmplă cu adevărat.

te-ai plictisit? Accentuat? Trist? Fericit?

Faceți asta de mai multe ori și veți începe să vedeți câteva modele. Acesta este vasul tău de aur. Aceasta este oportunitatea ta de a schimba comportamentul supraalimentare – și de a face altceva pentru a aborda acele emoții în loc să bâlbâie.

Ce să faci în continuare: câteva sfaturi de la Precision Nutrition.

Nu există „perfect” timpul ”să mănânci mai bine. Nu mâine; Nu luni. Viața este întotdeauna puțină nuci.

Tot ce putem face este cel mai bun cu ceea ce avem. Chiar aici, acum Ziua, vineri bonanzii de junk-food sau brunch-urile de duminică cu pumnul și sunteți mulțumit de rezultate, continuați să o faceți.

Dar dacă sunteți în conflict, ar putea fi momentul să investigați în continuare. Întrebați -vă: Ce face supraalimentarea de weekend pentru dvs.? La ce este o cale? Ce vă permite să obțineți sau să simțiți? Cum rezolvă o problemă sau are un scop pentru dvs.

Pentru a -ți rearanja mentalitatea și a rupe ciclul supraalimentarii de weekend, încercați:

Dacă simțiți urgență sau compulsie atunci când supraalimentați, luați în considerare să vorbiți cu medicul dumneavoastră sau cu un profesionist instruit cu privire la tulburarea de alimentație.

Aplicați metoda de „ardezie curată” de nutriție. În ceea ce privește antrenorul de nutriție de precizie, abordarea curată cu ardezie înseamnă că, după orice și „înșurubarea”, veți începe proaspăt.

overate vineri seară? Nicio problemă, treziți -vă sâmbătă dimineață și începeți din nou. Nu încercați să compensați. Continuați cu lucrurile la fel de normal.

Nu „nu plătiți” daunele din sală și nici nu vă puteți da drumul printr -un borcan cu unt de arahide. Doar te ridici, te îndepărtezi și te întorci să faci tot posibilul.

Puneți pe altcineva sub control o perioadă.

Da, sunteți șeful dvs., Și ar trebui să vă dețineți alegerile. Dar schimbarea unui obicei profund-chiar și unul care la suprafață poate părea o prostie și inofensivă, cum ar fi supraalimentarea în weekend-este o provocare. Într -adevăr provocator.

și la fel ca pierderea în greutate, procesul de schimbare a obiceiurilor dvs. va avea ascensiuni și coborâșuri. Vă ajută să faceți echipă cu cineva care vă va susține și vă încurajează.

Găsiți un prieten, un partener, un antrenor sau un antrenor, care vă va asculta și vă va ține la răspundere. Pentru mulți clienți, renunțarea la controlul este o alegere pe care o bucură să o dețină.

dacă sunteți antrenor sau doriți să fiți …

puteți ajuta oamenii să construiască nutriție și Obiceiurile de stil de viață care le îmbunătățesc sănătatea fizică și psihică, le consolidează imunitatea, îi ajută să gestioneze mai bine stresul și să obțină rezultate durabile . Vă vom arăta cum.

Dacă doriți să aflați mai multe, luați în considerare certificarea PN Nivel 1 Nutrition Coaching.

În fiecare zi, Lina a purtat un inel care o monitorizează continuu Frecvența cardiacă, calitatea somnului și nivelurile de activitate. Cele mai multe seri, ea și -a examinat cu emoție datele.

„Este uimitor. Mi -a schimbat viața ”, a spus ea oricui a întrebat. „Ar trebui să obțineți în totalitate unul!”

Jeron? El a fost o poveste diferită.

, de asemenea, a folosit un dispozitiv pentru a -i urmări somnul. Dar cu cât a fost dezvăluit mai mult smartwatch -ul său, cu atât a aruncat și s -a întors.

Lina și Jeron sunt printre multe persoane care folosesc dispozitive pentru a urmări greutatea, grăsimea corporală, viteza de alergare, pașii, caloriile arse, caloriile consumate, inima rata, temperatura corpului, rata respiratorie, undele cerebrale și multe altele.

datorită tehnologiei moderne, putem ști mai multe despre noi înșine (și clienții noștri) ca niciodată.

, dar face Toată lumea beneficiază de atâtea informații?

Cine va răspunde așa cum a făcut Lina? Și cine va răspunde ca Jeron?

În acest articol, veți găsi răspunsuri la aceste întrebări, precum și la:

Datele și gadgeturile sunt frumoase. Dar, în funcție de context și perspectivă, ei au potențialul de a ajuta sau de a răni eforturile de sănătate ale unei persoane.

Iată cum să știi ce este potrivit pentru tine (sau clienții tăi).

++ ++

Punctele de date îi ajută pe oameni să înțeleagă cum se descurcă.

să spunem că cineva vrea să -și îmbunătățească sănătatea. Pentru a atinge acest obiectiv, ar putea decide să -și înlocuiască înghețata nocturnă cu o bucată de fructe.

pentru a vedea dacă această schimbare funcționează, ar putea măsura:

În orice caz, informațiile Este un indicator de progres, contribuind la evaluarea dacă o schimbare funcționează efectiv.

, dar urmărește progresul întotdeauna un lucru bun?

peste 150.000 de sănătate & amp; Profesioniști de fitness Certificat

Economisiți până la 30% din cel mai bun program de educație nutrițională din industrie

Obțineți o înțelegere mai profundă a nutriției, autoritatea de a o antrena și capacitatea de a transforma aceste cunoștințe într -o practică înfloritoare de coaching .

5 Adevăruri surprinzătoare despre urmărirea datelor

Adevărul nr. 1: Diferite tipuri de oameni prosperă pe diferite tipuri de date.

Unele persoane răspund excelent la date.

Alți oameni, totuși, pot deveni anxioși.

, mai degrabă decât să -și vadă greutatea, variabilitatea ritmului cardiac sau calitatea somnului ca o modalitate de a judeca eficacitatea a ceea ce fac , unii oameni consideră aceste valori ca o declarație a cine sunt .

Când cineva ia date personal, ar putea păși pe scară și se simt fără speranță, gândindu -se, „Ce-i cu mine?”

sau se vor uita la un somn-tracker și se vor gândi: „Somnul meu e de rahat-trebuie să fiu rupt!”

un doctorat la Colorado Universitatea de Stat, Kayla Nuss, MA, MS, PN1, a concentrat o mare parte din GRA -ul ei Cercetări în ceea ce privește relația dintre următorii de date și motivația de a face exerciții fizice.

Pe baza concluziilor sale, precum și a cercetărilor de către alții, 1,2 ea spune că oamenii au mai multe șanse să ia date personal dacă:

✓ Vedeți comportamentul pe care îl vor urmări ca o corvoadă, făcând comentarii de genul: „Trebuie să fac asta pentru a pierde în greutate.”

✓ Nu simțiți că au de ales. Cineva ar putea spune: „Nu vreau să fac exerciții fizice, dar medicul meu mi -a spus că trebuie.”

✓ Faceți comportamentul pentru a evita să mă simt vinovat. Cu alte cuvinte, ei fac exerciții fizice pentru că nu vor să se simtă rău în ceea ce privește nu exercită.

(veți afla mai multe despre cum să ajutați oamenii să vadă datele diferit puțin mai târziu .)

Adevărul nr. 2: O măsurare este utilă numai dacă vă ajută să luați o decizie.

Pentru multe persoane, dispozitivele purtabile oferă o diversiune distractivă și satisface curiozitatea.

fără un plan de acțiune, totuși, dispozitivele sunt interesante, dar nu sunt utile.3

Luați în considerare diferența dintre:

  1. Cineva care urmărește despărțirile de mile pentru a vedea Dacă noul lor plan de antrenament își îmbunătățește viteza de rulare.
  2. Cineva care își urmărește despărțirile de mile, deoarece ceasul lor îl face automat (deci de ce nu?) În cele din urmă, persoana va putea lua o decizie: continuați să urmați același plan de antrenament – sau să discutați cu antrenorul lor despre a face o ajustare.

    a doua persoană are doar o grămadă de numere – și, eventual, o oarecare frustrare. S -ar putea chiar să devină răsturnați dacă se împing continuu să -și bată despicăturile de mile, fără să urmeze un plan de antrenament care să asigure recuperarea adecvată.

    Adevărul #3: Unii trackers scutesc date inexacte.

    Fiabilitatea unui tracker, spune cercetările, depinde de o serie de factori: partea corpului pe care îl monitorizează (degetul, încheietura, brațul, pieptul), algoritmul trackerului, senzorii folosiți și activitatea monitorizată.4, 5

    Cei mai puțin precisi indicatori de progres includ:

    Distanța: Deși tehnologia s -a îmbunătățit în ultimii ani, unii trackere supraestimează distanța atunci când vă deplasați cu viteze mai rapide și subestimați distanța la mai lent Viteze.

    Trackerii cu tehnologie GPS sunt de obicei mai precise decât cele fără ea, deși frunzișul de arbori dens și clădirile înalte pot interfera cu semnalele GPS.6-8

    Calitatea somnului: trackere de somn tind să supraestimeze orele dormit și eficiența somnului și subestimează numărul de momente de trezire.9,4

    calorii consumate: în general, caloriile sunt greu de măsurat, indiferent de instrument. Drept urmare, caloriile enumerate pe meniuri și etichete alimentare pot fi oprite cu până la 20 la sută.10 (și acesta nu este singurul lucru care aruncă numărul de calorii, așa cum detaliem în această infografie: problema surprinzătoare cu numărarea caloriilor. )

    calorii arse: trackere care estimează că arsura de calorii o fac adesea pe baza mediilor de laborator, cu marje mari de eroare (în jur de 10 până la 23 la sută) .11,4 (Citește mai mult: Problema cu urmărirea caloriilor ars.)

    Acum, dacă cineva folosește un tracker doar pentru a obține un sentiment de tendință sau model general, este posibil ca această lipsă de precizie să nu conteze atât de mult. Dar dacă bazează decizii importante pe aceste citiri? Problemele se dezvoltă.

    Să spunem că Watch -ul cuiva raportează că au ars 400 de calorii totale în timpul unei alergări. Deci ei se gândesc: „Da! Am fugit din greu. Acum pot mânca 400 de calorii în plus. ”

    nu atât de repede.

    În primul rând, ar putea crede că mănâncă 400 de calorii, dar consumă cu adevărat până la 480, datorită acelei dorințe -Washy calorie Math.

    al doilea, de asemenea, din cauza marjelor largi de eroare, este posibil să fi ars cu adevărat ca 320 de calorii.

    În cele din urmă, numerele afișate pe dispozitiv nu sunt Toate caloriile suplimentare au ars prin activitatea în sine.

    oricând vedeți „calorii arse”, include și numărul de calorii pe care le utilizați prin metabolism normal, în repaus – și ar fi ars și arse Fie că ai alergat sau ai stat complet nemișcat. (Pentru o persoană de 180 de kilograme, de exemplu, această rată metabolică în repaus este de aproximativ 1,2 calorii pe minut.)