Cele mai bune 7 Fitbits pentru 2022: Ghid de comparație

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

Un Fitbit este un dispozitiv pe care oamenii îl pot purta în jurul încheieturii pentru a -și măsura pașii zilnici, ritmul cardiac și multe altele. Există mai multe tipuri de fitbits, cu caracteristici și stiluri diferite.

O privire rapidă la cele mai bune fitbits din 2022

O notă despre sex și sex

sex și sex există pe spectre. Acest articol va folosi termenii „bărbat”, „femeie” sau ambii pentru a se referi la sexul atribuit la naștere. Faceți clic aici pentru a afla mai multe.

Ce este un Fitbit?

Fitbit este o companie americană care produce dispozitive de monitorizare a activității. Oamenii se pot referi la aceste dispozitive de monitorizare a activității ca Fitbits.

Fitbits motivează oamenii măsurându -și progresul către obiectivele lor de sănătate și fitness. Aceste dispozitive permit, de obicei, oamenilor să își urmărească realizările în timpul exercițiului fizic și să evalueze datele prin intermediul aplicației Smartphone Fitbit.

Oamenii poartă un Fitbit pe încheietura mâinii pentru a -și urmări pașii zilnici și pentru a -i ajuta să -și îmbunătățească sănătatea și fitness -ul.

În funcție de modelul specific al Fitbit, o persoană îl poate folosi și pentru:

Multe fitbits sunt disponibile, cu diverse caracteristici.

poate ajuta un Fitbit să vă îmbunătățească sănătatea ?

Unii oameni consideră că Fitbits ajută la motivarea lor să meargă mai regulat. Mersul în mod regulat poate avea efecte pozitive asupra fitnessului și sănătății generale a unei persoane.

Un studiu din 2020 sugerează că adulții care fac 8.000 sau mai mulți pași în fiecare zi au un risc mai mic de deces din cauza numeroaselor boli decât cei care fac mai puțin de 4.000 de pași în fiecare zi.

Această constatare se bazează pe dovezi dintr -un studiu din 2015, care a arătat că mersul regulat a fost asociat cu scăderea mortalității pentru bărbații cu vârste cuprinse între 65 și 74 de ani.

Un studiu din 2019 a constatat că utilizarea pedometrelor – un dispozitiv care urmărește etapele zilnice ale unei persoane, similar cu un Fitbit – poate afecta pozitiv sănătatea unei persoane. În studiu, adulții mai în vârstă care au luat parte la un program de mers de 12 săptămâni cu un pedometru au fost mai puțin susceptibili să întâmpine probleme cardiace și fracturi decât grupul de control.

Prin urmare, etapele de urmărire pot încuraja o persoană să meargă mai mult.

Un alt studiu din 2015 a arătat că Fitbits ar putea motiva oamenii să facă exerciții fizice mai frecvent. Acest studiu a inclus 51 de femei aflate în postmenopauză și a constatat că participanții cu un Fitbit și -a mărit activitatea fizică generală și numărul de pași în fiecare săptămână, comparativ cu participanții folosind pedometre standard.

Riscuri

merită menționat că unele studii au arătat că nu toate măsurătorile Fitbit sunt 100% exacte.

One Study 2018 notează că, deși FitBits este un instrument util pentru motivarea oamenilor să devină mai activi, măsurătorile lor nu sunt întotdeauna complet exacte.

Un studiu din 2019 a concluzionat că Fitbits nu erau la fel de exacte ca dispozitivele de calitate medicală, iar utilizatorii ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de potențialele riscuri de securitate a datelor. Cercetătorii au identificat o vulnerabilitate în software-ul Fitbit care poate face datele utilizatorilor mai ușor de accesat sau de modificare prin aplicații terțe rău intenționate pe Fitbit.

Prin urmare, este recomandabil ca persoanele să folosească discreția atunci când iau în considerare măsurătorile Fitbit și nu se bazează pe ei pentru a informa deciziile de asistență medicală. Utilizatorii pot dori, de asemenea, să ia în considerare ce aplicații permit permisiunile de citire și scriere atunci când utilizează un Fitbit.

cele mai bune fitbits din 2022

Vă rugăm să rețineți că scriitorul acestui articol nu a încercat aceste produse. Toate informațiile prezentate sunt bazate pe cercetare și corecte în momentul publicării.

știri medicale de astăzi urmează un proces strict de selecție și verificare a produselor. Aflați mai multe aici.

Cel mai bun pentru caracteristici inteligente: Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 permite utilizatorului să urmărească pașii și ritmul cardiac și să monitorizeze nivelurile de oxigen din sângele lor. De asemenea, are GPS încorporat pentru a urmări ritmul și distanța unui utilizator la exerciții fizice.

Caracteristica „Zona activă” înseamnă că Fitbit bâlbâie atunci când persoana intră în zona de frecvență cardiacă personalizată.

Fitbit Versa 3 are, de asemenea, diverse funcții pe care o persoană le poate folosi în timpul somnului. Poate măsura durata somnului luminii, profunde și rapide ale ochilor (REM), precum și temperatura pielii și ritmul de respirație.

Acest model este, de asemenea, rezistent la apă până la 50 de metri (m) și Oferă notificări de apeluri, text și aplicații. Dispozitivul are o durată de viață a bateriei de 6 zile. O persoană poate asculta muzică pe aplicații și poate încărca carduri de credit și debit pe Fitbit și poate face plăți cu ea.

Acest model permite, de asemenea, oamenilor să ia apeluri Bluetooth cu mâinile libere de la încheietura mâinii, dacă smartphone-ul lor este în apropiere.

Fitbit Versa 3 costă 229,95 USD.

profesioniști

Contra

Cumpărați acum

Cel mai bun pentru urmărirea sănătății inimii: Fitbit Sense

Fitbit Sense are multe caracteristici similare cu Versa 3. Cele două modele împărtășesc aceleași funcționalitate GPS și funcționalitate de urmărire a ritmului cardiac și oferă aceleași opțiuni de somn. Ambele au, de asemenea, funcția de zonă activă și pot monitoriza nivelurile de oxigen din sângele unui utilizator.

Modelul Sense are, de asemenea, aceeași durată de viață a bateriei, funcționalitate de apel Bluetooth, aplicații, plăți și impermeabilizare ca și Versa 3.

Cu toate acestea, sensul are unele caracteristici pe care Versa 3 nu le are.

De exemplu, Fitbit Sense are o aplicație de scanare EDA care detectează activitatea electrodermică și poate afișa un grafic în aplicația Fitbit pentru a arăta răspunsul unei persoane la stres.

Modelul Sense este, de asemenea, compatibil cu o aplicație ECG care detectează modificări anormale ale ritmului cardiac. Oricine observă neregulile din ritmul cardiac poate împărtăși aceste date cu un medic, dacă este necesar.

Sensetul Fitbit include un membru Fitbit Premium de 6 luni și un abonament de 6 luni pentru a calma meditația ghidată. Fitbit susține că modelul Sense este singurul smartwatch care oferă un abonament calm.

Fitbit Sense costă 299,95 USD.

PRO

Contra

Cumpărați acum

Cel mai bun pentru măsurarea exercițiilor: Fitbit Charge 4

Încărcarea 4 are o formă mai mult ca o bandă de fitness decât cele două anterioare Fitbits. Măsoară ritmul cardiac, ritmul și distanța în timp ce o persoană face exerciții fizice.

Acest model oferă aceeași caracteristică a zonei active ca cele două modele de mai sus și permite unei persoane să înregistreze exerciții selectate și să vadă detaliile antrenamentului în Aplicația Fitbit.

Încărcarea 4 are funcții de somn similare cu cele două modele anterioare. Cu toate acestea, nu măsoară temperatura pielii.

Fitbit Charge 4 prezintă o varietate de aplicații, opțiuni de streaming de muzică și funcționalitate de plată. Cu toate acestea, nu oferă unui utilizator șansa de a primi apeluri telefonice.

Încărcarea 4 are, de asemenea, o durată de viață a bateriei de 7 zile și este rezistentă la apă până la 50 m.

Fitbit Charge 4 costă 149,95 USD.

Pros

Contra

Cumpărați acum

cel mai bun Pentru durata de viață lungă a bateriei: Fitbit Inspire 2

Fitbit Inspire 2 are un design subțire, simplificat, cu un ecran monocrom. În calitate de tracker de fitness, îi lipsește câteva caracteristici smartwatch pe care utilizatorii le pot găsi pe alte modele Fitbit.

Inspire 2 permite utilizatorilor să -și numere pașii și să -și urmărească rata inimii și a respirației în timpul exercițiului fizic. De asemenea, are funcția Active Zone și oferă utilizatorilor un scor de fitness cardio.

Inspire 2 afișează numărul de calorii pe care o persoană le arde pe parcursul zilei și are funcții de somn similare cu cele ale modelului Charge 4.

are, de asemenea, o durată de viață a bateriei de 10 zile, ceea ce înseamnă că are cea mai lungă durată de viață a bateriei din produsele din această listă.

Fitbit Inspire 2 costă 99,95 USD.

PROS

Contra

Cumpărați acum

Cel mai bun pentru optimizarea antrenamentului: Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5 se bazează pe caracteristicile Fitbit Charge 4 și oferă informații și mai detaliate despre antrenamentele utilizatorului.

Cu un membru premium, o persoană își poate optimiza activitatea și rutina de antrenament cu funcția de pregătire zilnică. Aceasta oferă un scor personalizat care folosește date de la urmărirea de exerciții, somn și variabilitate a ritmului cardiac, pentru a le anunța dacă corpul lor este gata pentru un antrenament sau dacă ar trebui să dureze o zi pentru a se recupera.

în timpul Antrenamente, Fitbit Charge 5 folosește GPS și date de antrenament pentru a produce o hartă de intensitate. Acest lucru arată o persoană cum intensitatea ritmului și a ritmului cardiac s -a schimbat pe parcursul antrenamentului. Funcția de minute active de zonă ajută o persoană să se mențină în zona de frecvență cardiacă țintă în timpul exercițiului fizic pentru a -și optimiza beneficiile.

Cu un membru premium, este posibil să se angajeze cu antrenamente audio ghidate și să obțină antrenament, atenție și Recomandări de provocare bazate pe ideile utilizatorului.

Fitbit Charge 5 nu acceptă listele de redare Spotify, spre deosebire de Charge Fitbit 4. Are o durată de viață a bateriei de până la 7 zile, iar oamenii pot folosi dispozitivul pentru a face pentru a face Plăți și primiți notificări pentru apeluri, texte și alerte din calendar.

Taxa Fitbit 5 costă 179,95 USD.

Pros

Contra

Cumpărați acum

Cel mai bun pentru înot Urmărirea: Fitbit Lux E

Fitbit Luxe este cel mai elegant model Fitbit. Include o gamă largă de accesorii și benzi realizate din piele, oțel inoxidabil și țesătură țesută. Designul brățarului Gorjana pentru Luxe Parker Link își propune să facă ca Fitbit să arate mai mult ca o bijuterie decât un smartwatch sau un tracker de fitness.

Acest model împărtășește multe caracteristici cu alte Fitbits, inclusiv oxigenul de sânge și monitorizarea ritmului cardiac , scoruri de pregătire a antrenamentului și 20 de moduri de exercițiu. De asemenea, include minute de zonă activă pentru a anunța utilizatorul atunci când a introdus zona de frecvență cardiacă țintă în timpul unui antrenament.

pentru a utiliza urmărirea GPS în timp ce merge, alergarea și ciclismul, o persoană va trebui să conecteze Fitbit Lux la telefonul lor. Cu toate acestea, Fitbit Luxe adaugă urmărirea automată a înotului la rezistența obișnuită de 50 m de apă comună pe toate modelele Fitbit. Acest tracker înregistrează cât timp a înotat utilizatorul.

Fitbit Luxe are o durată de viață mai scurtă a bateriei decât majoritatea celorlalte modele Fitbit de până la 5 zile.

Fitbit Luxe costă 149,95 USD cu Benzi standard și 199,95 USD cu brățară de bijuterii din oțel inoxidabil.

PRO

Contra

Cumpărați acum

Cel produsrecenzie.top mai bun pentru copii: