Nem mondhatom, hogy teljesen feladtam a svéd halakat.

Ő egy hitelesített AFLCA csoport fitneszvezető, hordozható berendezések, NCCP és CAC Triatlon edző, valamint a TNT tanúsítvánnyal rendelkező edzője. Ezenkívül a Primal Egészségügyi Edző Intézet tanácsadó testületén és a Humán Potenciál Intézet vendégkarának tagja. Kövesse a Facebook LinkedIn Pinterest feliratkozását a get-fit podcast Spotify Google Stitcher

Tegye ezt most, hogy egészségesebb legyen, ha idősebb vagy. 5 perces ReadPisode #9 Play Pause Hallgassa meg az ötféle módon az öregedés lassítását. Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari-n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. Teljes munkaidős munka belőle, itt van az öt dolog, ami szerintem a legtávolabbi lesz-nincs tabletta, lövés vagy vagyonkezelői alap.

1. Fenntartja az egészséges súlyt

Tavaly egy orvosi konferenciára mentem a Tufts Egyetemen, melynek címe: „Living Well to 100”. A konferencia vége felé egy nagy erőmű -kutató testületét felkérték, hogy állapodjon meg az egészséges hosszú élettartam legfontosabb tényezőinek rövid listájáról. Az első számú ajánlás az egészséges testsúly fenntartása volt. Előfordulhat, hogy eleinte egy csomó súlyt veszíthet, de valószínű, hogy a súly visszatér, hacsak nem tartós változtatásokat hajt végre az étkezési szokásaiban. Tippeket és eszközöket, amelyek segíthetnek az egészséges súly fenntartásában, nézd meg a NutritionData.com étrend- és fogyás -erőforrás -központját vagy az American Cancer Society Great American Eat Right Challenge -t.

2. Korlátozza a cukorbevitelét

Az élethosszabbítás forradalmának megírásából megtanultam az, hogy az öregedési folyamat szempontjából a sok cukor étkezése olyan, mint a benzin öntése máglya.

Az öregedési folyamat szempontjából a sok cukor fogyasztása olyan, mint a benzin öntése egy máglya. Ahol néhány ember sós snackeket vagy sült ételeket vágyakozik, én vágyom a kis vörös svéd halakra. Úgy értem, tényleg problémám van velük. – Megreformáltam az utamat. Nem mondhatom, hogy teljesen feladtam a svéd halakat. De visszavágtam rájuk és más édes csemegékre. Ha meg tudom csinálni, akkor is megteheted.

3

. Egyél naponta 9 adagot és zöldséget. És az étkezési szokás, amelyre a legtöbb ember lazul, elegendő zöldséget eszik. Az USDA azt ajánlja, hogy naponta legalább öt adag zöldséget és legfeljebb négy adagot fogyasztunk. Körülbelül egy kis fagylalt kanál mérete. Mégis azt találom, hogy ha nem tartalmazok egy vagy két tálalást vagy két gyümölcsöt vagy zöldséget minden étkezéskor és snacknél, akkor végül elmaradok a napra. Tehát tegye meg, hogy minden étkezéshez és snackhez beépítsen valamilyen gyümölcsöt és/vagy zöldséget. Minél szélesebb a fajta, annál jobb. Monica Reinagel az igazgatóság által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, a szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Tapasztaltál már valaha szívdobogást vagy szabálytalanságokat edzés közben? Aggódtál? A Get-Fit Guy megvizsgálja a legtöbb, az erőteljes testmozgás során tapasztalt szívprobléma mögött rejlő okokat. (Tipp: Valószínűleg nem szívroham).

Ben Greenfield Get-Fit Guy 2015. május 5-én 5 perces ReadEpisode #232 Play Pause hallgatás Hallgassa meg a szívdobogást a testmozgás során? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot.

Vásároljon most

Amazon munkatársként és a bookshop.org leányvállalatként, a QDT a selejtező vásárlásokból keres. Az optimális hosszú élettartam előnyeiért.

Egy új tanulmány azt találta, hogy sok sportolónak elektromos szíve van, de ezek a kérdések valószínűleg nem jelentenek értelmesek a szívkockázat szempontjából. A tanulmány megvizsgálta az emberek szívének elektrokardiogramjainak (EKG) értelmezésének kritériumait, és megjegyezte, hogy egyre több sportszereplő elfogadhatatlanul magas szintű hamis pozitív EKG-ket jelent a részvétel előtti szívszűrés során. Ez azt jelenti, hogy a sportolók és a fitnesz rajongók, akiknek a szívében az elektromos rendellenességekkel járnak, lehet, hogy a sportoló számára teljesen normális, és ez nem feltétlenül tükrözi a komoly szívpatológiát, beleértve a PVC -t.

És bár a PVC úgy hangzik, mint valami tudományos fantasztikus regény vagy egy csináld magad háztartási vízvezeték-útmutató, valójában a korai kamrai összehúzódás. Így működik:

Minden alkalommal, amikor a szíved kiszorítja a vért a test többi részéhez, elektromos impulzusra van szükség. A normál elektromos vezetés során az impulzusok a szív jobb felső sarkában lévő területről származnak, amelyet sinus csomópontnak hívnak. Az elektromosság ezután a szív felső két kamaráján (a pitvar) átterjed, majd az alsó két kamrába (a kamrákra) továbbítják az atrioventricularis csomóponton keresztül. Vér az egész testéhez, miután a szíve pitvara segített kitölteni őket. Ilyen módon a kamrák pumpálhatják a maximális vért a tüdőbe és a test többi részére. A szíved minden szövetdarabja elektromosan aktív. Ez azt jelenti, hogy minden szívszövet villamos energiát viselhet. Azonban minden szívszövet nemcsak villamos energiát képes lefolytatni, hanem villamos energiát is előállíthat. Általában a szívszövet a sinus csomópont által generált villamos energiát vezet. Időnként azonban önmagában is villamos energiát generál – és amikor ez korai összehúzódási eredményeket eredményez. , hanem inkább a kamrai speciális szálakkal, amelyeket az atrioventricularis csomópont vált ki, megkerülve az elektromos stimuláció normál módszerét. Ez azt jelenti, hogy a kamrák először összehúzódnak – mielőtt a pitvarod optimálisan kitöltötte a kamrákat vérrel. Mint a szívdobogások, a kihagyott ütések, az extra szív összehúzódása, a szabálytalan szívritmus, az enyhe mellkasi fájdalom, a halványság és a fáradtság érzése, vagy a légszomj. .

oldalak

12Next ›Utolsó» Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. A Nutrition Diva elmagyarázza, hogy a bab rejtett veszélyt tartalmazhat -e.

Monica Reinelel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2012. február 10. 1 perces olvasás

q. Gyakran ajánlja a babot és a hüvelyeseket, mint jó forrásokat a rost- és vegetáriánus fehérje számára, de olvastam, hogy a hüvelyesek leptinjei bélkárosodást okozhatnak. Mi az ügy?

a. A lektinek olyan fehérjék, amelyet a legtöbb növény termel, mint egyfajta természetes peszticid. Ha elegendő mennyiségben fogyasztják, a lektinek irritálják az emésztőrendszert-és ez elriasztja a rovarokat és más állatokat a növények túlteljesítésétől. A lektinek emésztési problémákat is okozhatnak az emberekben (egy növény számára az emberek csak igazán nagy kártevők!), És igaz, hogy a hüvelyesek viszonylag magas lektin koncentrációval rendelkeznek. A hüvelyesek főzési (valamint az áztatás, csírázás és/vagy erjesztésük) azonban a lektinokat nagymértékben ártalmatlanná teszik. Látva, hogy a szárított bab és a lencse nem igazán ehető, hacsak nem főzték vagy csírázták őket, úgy gondolom, hogy a probléma nagyjából gondoskodik önmagáról.

bab kép a Shutterstock jóvoltából

a szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS , és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Hajlamosak vagyunk a telített zsírra gondolni, mint a húsban és a vajban. Néhány növény azonban telített zsírt is tartalmaz. A Nutrition Diva magyarázza. Meglepett, hogy megtudtam, hogy a kókuszdióolaj magas telített zsírtartalmú. Azt hittem, hogy a telített zsír csak állatokból származik. Ez más típusú telített zsír?

a. hasznos forrás Ez egy nagyon gyakori félreértés! Úgy gondolom, hogy ez részben a kormányunk étrendi irányelveiből fakad, amelyek tévesen egyenértékűek a telített zsírt az állati termékekkel.

Sokan úgy vélik, hogy a telített zsír csak az állati termékekben található meg. Sokan azt is gondolják, hogy az állati termékek, például a hús és a vaj zsírja telített. Egyik sem igaz.

Gyakorlatilag az összes növényi alapú zsír, beleértve a dióféléket, a magvakat, az avokádót és az olívaolajat, tartalmaz néhány telített zsírt. A kókuszdió- és pálmamagolajban lévő zsírok szinte teljesen telítettek. Eközben az állati alapú zsírok, mint például a vaj és a zsír, nagy mennyiségű telítetlen zsírt és telített zsírt tartalmaznak.

Különbségek vannak a telített zsírok között, amelyeket a növényekben és az állatokban talál: a növények telített zsírjai általában kisebb molekulák. Valójában egy kis vita folyik arról, hogy a növényi alapú telített zsírok ugyanúgy befolyásolják-e bennünket az állati alapú telített zsírok. Egyesek például azt állítják, hogy a növényi alapú telített zsírok nem növelik a koleszterinszintet úgy, ahogy az állati alapú telített zsírok. Ebben a tekintetben egy nagyon nagy vita folyik arról, hogy a telített zsírok – bármilyen forrásból – valóban azok a rossz fiúk, akiket kidolgoztak.

Bár azt hiszem, hogy telített zsírok voltak Kissé igazságtalanul megbélyegezve, nem hiszem, hogy bölcs dolog a másik szélsőséghez is menni. Mind a kókuszdióolajnak, mind a vajnak egyaránt van helye az egészséges táplálkozásban, de nem használnám őket az egyetlen zsírforrásomként.

Lásd még: Milyen előnyei vannak a kókuszdióolajnak? És mikor kell használni az olívaolajat

a szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinelel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és egy alkotója, és az egyik alkotója. az iTunes legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjai. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

írta: Ben Greenfield Get-Fit Guy 2010. július 19. 2-perces Olvasás

Gyors

tipp: maradj illeszkedik egy alsó sérüléssel. Egy új edzésprogramot inspirálva izgatottan beindul az első edzéssorozatba, és egy héten belül fájó háttámlával, sérült térdrel, súlyos vállával vagy gyulladt lábával. De nincs oka annak, hogy el kell veszítenie a fitneszét, és meg kell szereznie a súlyt, amikor megsérült. Sok olyan sportoló és ügyfel, akit edzek, úgy találja, hogy jobban illeszkednek a sérülés rehabilitációja után, mert lehetőséget kapnak arra, hogy új képzéseket próbáljanak ki a gyógyulási időszak alatt. Íme egy példa az alsó hátsó sérülésekre vonatkozó edzésre (a legtöbb gyakorlat megtekinthető a www.pacificfit.net/exercises oldalon :

lower hátsérülés edzés alapjai:

Töltse ki a következőket 3x. Kör a hét folyamán.

hajtson végre 30 másodpercet minden edzésnél, majd pihenjen 15 másodpercig, és lépjen tovább.

Végezze el a teljes 4-6X áramkört.

Töltse ki a 30-60 perces nem súlyos csapágy kardio-t a nem súlyozó napokon.

alsó hátsérülés edzés:

gépedláda prés

lat pulldown

gép vállprés

Ülő sorok

stabilitási golyó guggolás

gépi lábhosszabbítás

gépi lábgörbek

A edzőgépek használatának kis áttekintése kérjük, olvassa el az epizódomat súlyemelő gépeken. És annak érdekében, hogy megtudja, hogyan kell adaptálni az edzés rutinját más sérülésekhez, kérjük, nézd meg a boka vagy láb sérülések, térd sérülések és váll sérülések gyors tippjeit. Sérülés, mindig örülök, hogy hálózatba léphetek az orvosával, és a bemenetükkel testreszabott testmozgási programot tervezek az Ön számára, hogy segítsen a lehető legjobb formában maradni.

Gyors & amp; Piszkos tipp: Nem szabad ezt orvosi tanácsnak tekinteni, és követnie kell az orvos ajánlását a sérült ízületről szóló mozgásról. Ha azonban orvosa azt mondja neked, hogy egyszerűen pihenjen 2-4 hétig, akkor kifejezetten meg kell kérdeznie őket az egészen általános recept alternatíváiról. Nincs oka annak, hogy rehabilitáció közben nem maradhat karcsúban és illeszkedni! Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta fejlett kerékpár -illesztési tanúsítványa.